Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Uusi Vuosi, Uutta Virtaa

Nice to be back..vaikken todella tainnut koskaan olla pois, niinkuin tuossa jo hetki sitten totesin. Johan mulle lapsetkin nauraa, että olen nettiaddikti :DDD
En vain kertakaikkiaan malttanut olla lisäilemättä linkkejä, kun niitä kohdalle osui. Ja jos en niitä heti lisää tai laita muistiin, niin kyllä senverran harvapää olen, ettei niitä sivuja sitten mistään löydy.
Juuri sain katsottua telkusta Stargate elokuvan ja viimeisin linkki sattumoisin sopi kuin nenä päähän tähän aiheeseen: Egyptin ja Kuningas Arthurin mytologiaa..ja kuinkas ollakkaan, elokuvahan suorastaan vilisee pyramidejä ja silmiä..mutta näistä sitten taas myöhemmin :))
Ja täytyy kyllä todeta, että jotain linkkejä olen ottanut pois, jos olen ollut hieman epävarma hengellisestä alkuperästä..loppujen lopuksihan vastuu on meillä erotella ja koetella, mikä tahansa teksti.
Joskus käy niin, että jokin teksti vaikuttaa niin kovin hyvältä ja sitten joku pieni yksityiskohta laittaa tökkimään. Mutta niinhan se eksytyskin etenee, että raittiin tekstin sekaan jotain pientä lustetta..!!
Mutta lisää taas myöhemmin..uni alkaa painaa silmää..

Pieni lisäys vielä..sain tällaisen raamatunkohdan Danielista ja uskon sen olevan vahvistuksena linkkiin Merovingian suvusta..itse en usko, että antikristus nousee täältä, vaan vahva kuningas joka sortaa uskovia..mutta aika sen näyttää..

Daniel 8:
23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava.
24 Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle.
25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.
26 Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa."

4 kommenttia:

 1. Egyptin pydamidit ja muut ovat meidänkin perheessä olleet muuten keskustelunaiheina viime päivinä, ja viikonloppuna katsoimme vanhan raamattuvideon "Joseph" Joosefista ja hänen Egyptissä vankina olostaan ja siitä kuinka hänet nostettiin faaraon 2-mieheksi unienselitystensä (Jumalalta) kautta.
  Egyptin asiat ovat olleet nyt monella muullakin uskovalla esillä...profeetallista varmaan.

  VastaaPoista
 2. Ihmeellistä oli Jumalan johdatus Joosefille rakentaakseen viljasiilot. Saa nähdä, millainen ruokapula maailmassa vielä nousee, kun ajat pahenevat...varmasti profetaalista!!
  Ootko huomannut, kuinka joka elokuvassa merkit ja pyramidit kuvataan aina avaruusolentojen työksi, taidettin hebrealaisten selkänahasta vetäistä ne pyramidit..ehkä taidon niiden rakentamiseen on Joosef saanut Herralta ;)

  VastaaPoista
 3. Niin, johdatuksensa on ihmeellinen!
  Joosef oli viisas mies, Herrassa.

  Muuten, tulin lopettamaan virallisesti oman blogini täällä bloggerissa. Päädyin kuitenkin siihen, että jätän sen esiin luettavaksi. Tein siitä kuitenkin aikatavalla riisutun version..

  Multa jää nyt bloggaaminen. Olen ollut uppiniskainen ja vastustanut Herraa, joka on kehottanut etsimään Häntä ja keskittymään Häneen. Hän on antanut ja antamassa mulle kuitenkin muutamia ihania korunäkyjä, joita mun tulee noudattaa ja tehdä koruja Hänen kunniakseen. Olen iloinnut tästä mahdollisuudesta kunnioittaa Häntä aivan uudella tavalla. It's amazing way to honor Him!
  Rakastan myös laulaa ja tanssia ylistystä Hänelle! <3

  Saapa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, millaista siunattua elämää saankaan viettää Hänen kanssaan!! <3 <3 <3

  BTW: Laitoin sulle mailia eilen..

  "Esther"

  VastaaPoista
 4. harmin paikka "Esther", että lopettelet jo, vasta kun sut löysin..:))
  Kiitos postista, kävin lukemassa, vastailen pidemmälti, kun tässä jää aikaa. Toivottavasti löydät jotain hienoa korurintamalla..kirjoittelen ♥

  VastaaPoista