Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2011

Jumala rakastaa maailmaa-Johanna Iivanainen Säv. Lasse Mårtenson San....

5 kommenttia:

 1. Hei AnnéMari
  Kaunis laulu ihanat sanat.
  Pidän Hengellisestä musiikista.
  Hengelliset asiat kiinnostavat minua ja hengelliset kirjat.

  VastaaPoista
 2. Hei J-P, kiva kun seurailet blogia.
  Kyllä on ihana kappale, ja muistutus, että kaikkien maanjäristysten keskellä on kuitenkin Herra, joka pitelee käsissään lankoja :)

  Toivottavasti löydät täältä lisää hengellistä ruokaa.
  Saanko kysyä..oletko jo uskossa, tehnyt henkilökohtaisen uskonratkaisun?? Vai onko nämä asiat vasta kiinnostuksen asteella??

  VastaaPoista
 3. Kävin J-P katsomassa blogisi..ja sainkin jo vastauksen kysymyksiini :))
  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne-Mari Ja tervetuloa jatkossakin blogiini.
  Ihanaa olla Jeesuksen oma ja olla vapaa maailman orjuudesta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos J-P..olemme maailmassa, muttemme maailmasta :))

  VastaaPoista