Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

torstaina, huhtikuuta 28, 2011

David Wilkerson menehtynyt..

Todella surullinen uutinen..Wilkersonin oli vaikuttamassa aikanaan suuresti omaankin uskoontulooni. Lohduttavaa kuitenkin, että hän on paremmassa paikassa tällä hetkellä..lähellä Jeesusta ♥

Gary Wilkersonin teksti.

6 kommenttia:

 1. Näin inhimillisesti ajatellen olisi ollut ihanaa saada pitää David Wilkerson vielä täällä meidän ajassamme ja elämässämme.
  Taivaan Isän päätöksessä on vuosiemme ja päiviemme määrä.

  VastaaPoista
 2. Aivan totta, teksti oli aina niin puhuttelevaa..ja profetian lahja.
  Luin Näky-kirjan jo 15-vuotiaana ja tulin silloin ensimmäisen kerran uskoon. Ja kuinka kirjan kaikki asiat alkavat olla toteutumassa. Kaikella on aikansa, ja Wilkersonin aika loppui nyt.
  Näin inhimillisesti ajatellen onkin välillä käsittämätöntä ajatella Jumalan reittejä..

  VastaaPoista
 3. Hieman hämmennyin Davidin lähdön takia, niin kurjalta kuulostava lähtö; ajautua toiselle kaistalle rekan eteen.. hmm.., mutta jospa se oli jokin kohtaus.. valitettavaa kuitenkin.

  Itsekin olen saanut uskon alkuvuosina rohkaisua hänen parista kirjastaan, ja tietty luin moneen kertaan Näky-kirjan ja sen uusimmam painoksenkin.

  JHVH tietää, milloin itse kunkin aikamme tässä ajassa päättyy, joten me voimme vaan siunata Davidin työtä ja armoitustaan sekä rukoilla omaisille voimia ja jaksamista surutyössään. Tosin uskovan lähtö ikuisuuteen ei sillain sureta, mutta joka tapauksessa menetys on suuri aina kun joku vaikuttava henkilö nukkuu pois. Mutta hänen kirjansa elää, ja hänen kirjoituksensa on kuin testamenttia muille uskoville.

  Kukaan meistä Jahushuaan Messiaaseen uskovista ei täällä ajassa ikuisesti elä, vaan ylösnousemusruumiina sitten jatkamme uutta elämää ikuisuudessa. Rukoukseni on, ettei yksikään hukkuisi vaan jokaisella olisi ikuinen elämä Herrassa Messiaassa uskon kautta, jonka Pyhä Henki synnyttää Jumalaa kaipaavassa sielussa; uskon lahjana, joka tulee ottaa vastaan jotta pelastuisi.

  VastaaPoista
 4. Amen Tirtsa!! Etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.
  Rukous sen puolesta, että jokainen, joka etsii Herraamme Jeshuaa, löytää hänet ja saa Pyhän Hengen voiman ja kasteen.
  Rukous myös jokaisen puolesta, joka yksin etsii Jeesusta, että Herra lähettäisi vahvistusta etsintään..edes yhden uskovan ystävän..tai mitä ikinä kukin tarvitseekan vahvistuakseen uskossa..että Herran ei jätä ketään yksin hapuilunsa kanssa. Amen

  VastaaPoista
 5. Wilkersonin kuolema järkytti minuakin. Varsinkin, kun vaimo oli siinä samassa onnettomuusautossa ja loukkaantui.
  http://taipaleella.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Hei Marja-Leena, kävin visiitillä blogissasi :)..suosittelen tässäkin Wilkersonin vaimon kirjaa, mikä löytyy hyllystä: Gwen Wilkerson; Elämäni David Wilkersonin rinnalla.

  VastaaPoista