Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.





Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.





keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Majataloillat



Eilen olin ensimmäistä kertaa Simojoen Majataloillassa. Ihana musiikkipainotteinen tapahtuma..suosittelen..näitä lisää seurakuntiin...tässä lisää kappaleita:...

6 kommenttia:

 1. Ihania lämminhenkisiä iltoja. Olen ollut Turussa Mikaelin kirkon majataloillassa viime vuonna. Simojoen laulut ovat sellaisia, joista pidän kovasti. Lempikynäilijäni Anna-Mari Kaskinenhan on paljon tehnyt sanoja Pekan lauluihin. VAiko Pekka keksinyt sävelet Anna-MArin runoihin:) Kuinka päin vain!
  Iloisa ja valoisia hetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tinttarus ♥ Kaskisella tosiaan hyviä sanoituksia ja runoja :) Aattelin tosiaan ruveta aivan "majailemaan" majataloilloissa, senverran ihana tapahtuma oli, mutta taitavat olla täällä Kangasalla harvakseltaan, Simojoki varmasti kysytty esiintyjä.
  Valoisia hetkiä ja mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos jälleen kommentistasi blogissani, AnneMari!
  On siunattua saada olla blogiystäväsi!

  Hyvää viikkoa, SHAVUA TOV, ja hyvää tätä päivää Sinulle!

  Shalom!

  VastaaPoista
 4. ei kiittämistä Ester..mielelläni luen blogiasi. Siunattua viikkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Jatkan täällä Simojoen kuuntelemista. Juuri äsken Radio Deissä soi Laulu vapaudesta :)

  Siunausta ja varjelusta viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Simojoella todellakin tätä repertuaaria riittää..niin paljon hyvää musiikkia, että kuorossammekin on tullut jo vitsi siitä, löydämmekö yhtään " ei Simojoen" kappaleita...mutta siunattua, että pienessä Suomessa riittää näin hyviä säveltäjiä..:)))

  VastaaPoista