Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

sunnuntaina, helmikuuta 06, 2011

Sateet Lähetä - Todistus enkelin ilmestymisestäHieno todistus!!:DD
Mutta muistakaa arvioida myös enkelinäyt :))..kukaan ei tiedä Jeesuksen tulon ajankohtaa..mutta merkit meille on Raamatussa annettu :)

Gal 1:
6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.

Huom!!..pieni lisäys..en ole todellakaan tässä nyt kiroamassa, vaan runsasta siunausta todistaneelle naiselle. Laitoin vain Raamatunkohdan muistutukseksi siitä, että on olemassa myös sielunvihollisen enkeleitä. Jokainen arvioikoon itse..

5 kommenttia:

 1. Niin on, hieno todistus ja puheenvuoro omasta uskonelämästä. Jumalan runsasta siunausta tälle naiselle!

  Totta, aina on arvioitava niin enkelit kuin muutkin henget ja ihmisten profetiat ym.
  Eksytys kulkee nyt kaikkialla, luulen; ja kiihtyvällä vauhdilla.
  Lohdullista on, että myös Jumalan enkelit ovat liikkeellä.
  Kolmiyhteinen Jumala on turvamme ja apumme.

  Rukoukseni on: Tule pian, Herra Jeesus!

  Siunausta kotiisi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nurkkalintu ja Jumalan runsasta siunausta myös tälle todistavalle naiselle♥
  Ja hienoa, että on saanut tulta uskonelämään kylmältä paikalta.
  Sille kylmälle paikalle kun joutuu niin helposti, arki vie mukanaan.
  Jeesus on luvannut olla kanssamme loppuun saakka, luotetaan siihen..
  Siunausta myös sinulle ♥♥

  VastaaPoista
 3. Kiva että laitoit tämän todistuksen blogiisi. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan näin on,ei parane tuomita ! Vaan ihmetellä ja tarkkailla! Me kaikki havahdutaan usein kuitenkin siihen ,että ne joihin ja joita uskoimme, olivat valheellisia! Aika näyttää keneen on uskomista! Jeesus kallio ja Raamattu, on se ainut, johon kristityn pitäis uskonsa perustaa ! Ei saarnamiehiin tai ihmeidentekijöihin ja ilmiöihin! :) hienoa jos joku näki enkelin! Mutta Raamattu sanoo että ,ei uskova ,ei USKO, vaikka näkisi ihmeen !

  VastaaPoista
 5. Hei Blueberry..mukavaa, kun tulit lukijaksi :))
  Ei voi muuta kun rukoilla hengen eroittamisen armolahjaa, niin paljon kaikenlaista ihmettä liikkuu. Joskus valitettavasti sekoitetaan tuomitseminen ja arvioiminen, tarkka tietysti omista sanoistaan saa olla, ettei mene tuomitsemisen puolelle.
  Mutta toisaalta, jos on valheellinen näky, niin toivon, että joku eroittamisen armolahjalla varustettu myös varoittaisi..ettei jokaisen hengen perässä juoksisi. Vaikeita asioita.
  Ainoa, mikä luotettavasti varma, Raamatun sana (alkuperäiset tekstit) :)) Siunausta ♥

  VastaaPoista