Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

lauantaina, toukokuuta 21, 2011

Ihmeparantuminen!

Jumala tekee ihmeitä ilman määrää!!

Eilen paranin 10v. kestäneestä kaularangan välilevyn pullistumasta. Ongelma oli parantunut jo hieman itsestäänkin näiden vuosien aikana, mutta aina kun tuli hiemankin enemmän rasitusta, niska oli kuin tulessa. Rukoustilanteessa sävähdys vain tuntui..ja valtava ilo ja rauha :)) Ylistys ja Kunnia Taivaan ja maan Jumalalle!! Jeesusksen Kristuksen veri puhdistaa.

Jumalan aikataulu on niin ihmeellinen, eikä sitä aina voi käsittää. Niskani puolesta on rukoiltu jos jonkinlaisissa rukoustilanteissa 10v:nen aikana..ja nyt yhtäkkiä!!!

Olin Marie Licciardon kokouksessa ja hän puhui Raamatun lukemisen tärkeydestä..kuinka jokainen Raamutunlause jo puhdistaa ja parantaa meitä :)) Ja näinhän se on!!

Henkkoht hän profetoi minulle, että olen rukoustaistelussa mukana Suomen puolesta..ja tietenkin myös yksityisten ihmisten. Ollaan mukana rukoilemassa Suomen puolesta, ihmeellisiin asioihin Herra on meitä varmasti johtamassa

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa!!! HalleluJAH!

  En tiedä, oletko lukenut minun todistukseni sairauksien parantumisesta, todistin täällä:
  http://israelkaipuu.blogspot.com/2011/05/jos-joku-eksyy-todistukseni.html

  Pyysin samassa, tuossa postauksessa muitakin kirjoittamaan ihmeparantumisesta ja muista ihmeistä. Ja, nyt sinä saitkin kokea ihmeparantumisen ja kirjoitit heti siitä! YES!
  Baruch haba B'Shem YHWH Yahushua HaMashiach!

  Ja hienoa, että sait niin ihanan henkilökohtaisen profetiankin parantumisen lisäksi!! Kunnia Jumalalle! HÄN ON HYVÄ!
  HÄN ON AINA HYVÄ!!
  Me ihmiset ollaan vaan astioita, joita Hän voi käyttää.

  VastaaPoista
 2. Kävin lukemassa, mahtava todistus. Herra tahtoo meille HYVIÄ asioita: parantumista, luo uutta särkyneen tilalle jne.
  Vaikka meidän usko ei aina riitä näihin juttuihin, mutta Herra on uskollinen, Hän ei koskaan peräänny lupauksistaan.

  Meillä parantui poikakin nuorempana astmasta,muuttui allergiaksi, mutta sitä en ole niin äänekkäästi todistellut, koska astma voi itsestäänkin lieventyä murkkuikäisellä.

  Tytär on vielä selkäkipuinen, joten siihen pyydän rukousapua. Uskon ja luotan siihen, että hänkin vielä paranee.

  Jeshuan rauhaa ja rakkautta ♥

  VastaaPoista
 3. Näin me saamme todistaa Jumalan hyvyydestä meitä pieniä ihmisiä kohtaan.

  Meilläkin on nuorimmalla allergiaa, joten tuodaan tässä nämä allergiat JHVH'n kasvojen eteen. Vetoamme Sinun Sanaasi Jumala Kaikkivaltias, että nämä allergian lähtevät pois eivätkä koskaa palaa! Kiitos Isä, Jahushuan Messiaan Nimessä ja Veressä Golgatan täydellisestä pelastustyöstä joka koskee myös paranemisia!

  Pyydämme yhdessä Isältä tässä tyttärellesi selkävaivan paranemista, Jahushuan Messiaan nimessä! Golgatan täydellisen ja täytetyn työn tähden, me vetoamme Sanaasi, JHVB, kun Sinä sanot, että: MINÄ OLEN JHVH, TEIDÄN PARANTAJANNE! HalleluJAH!
  Saamme uskossa ottaa tämän paranemisen lahjan vastaan. Kiitos Abba, Isi! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tirtsa rukouksesta ♥♥
  Amen, tapahtukoon näin ♥
  Olimme tyttären kanssa vielä Nokialla kotikokouksessa, missä Licciardo oli paikalla. Ainakaan vielä ei tyttären selkäkivut lähteneet, mutta uskossa saamme jatkaa rukoillen.
  Uskoahan pitää ilman merkkejä ja ihmeitäkin, mutta ihmeet seuraavat, kun uskossa vaeltaa.
  Ennen uskoontuloanikin odotin aina ihmeitä ja merkkejä, että uskoisin. Mutta niitä ihmeitä ei koskaan tullut.
  Vasta, kun luovutin elämäni täysin Jeesukselle ilman ihmeiden ja merkkien näkemistä, niin siitähän ne ihmeet vasta alkoivatkin :))
  Mukavaa ja Siunattua viikonloppua!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos siunauksen toivotuksistasi, vasta nyt huomasin vastata, mutta parempi myöhään kuin ei millionkaan.
  Joo, itsekin haluan että näköni paranee, viikonloppunakin sitä pyysin, mutta odotellaan.. Tänä aamuna (14.06.) sanoin vaan Jahushualle Messiaalle, että: Kiitos, kun näköni parantuu.
  Nuo sanat vaan tulivat herättyäni suustani. Kiitos JHVH!

  VastaaPoista