Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.
Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

sunnuntaina, toukokuuta 15, 2011

satan goes to church

2 kommenttia:

 1. Aika hyvä video..
  Elohim valmistaa todellakin Pyhässä Hengessä ne ihmiset, jotka tulevat ja ottavat Sanan vastaan. Jahushua kehottaa meitä pyyhkimään tomut jalkojemme alta sellaisessa paikassa missä ei Sanaa oteta vastaan, ja menemään muualle, sinne missä otetaan vastaan.
  Väkisin me ei saada Ilosanomaa esiin ei-uskoville ihmisille..
  Ja todellakaan: Messias ei itse sillain anonut ja pyydellyt ketään uskomaan Häneen, vaan puhui ainoastaan Totuuden, ja sen että Hän on Jumala ja Hänen kauttaan ainoastaan on pääsy Isän luokse.. ja Abba vaikutti ja valmisti Pyhässä Hengessä itse ne sielut, jotka ottivat Hänen Sanansa vastaan.

  Kaikki on Jumalalta ja Jumalasta; niin usko kuin rakkaus ja kaikki muutkin.
  Meidän kannattaa katsoa, mihin maaperään me kylvämme Jumalan Sanaa, sillä orjantappuroista eikä huonosta maaperästä ei ole mihinkään. Pyhä Henki johtakoon meitä kaikessa JHVH:n työssä.

  Rukoillaan työmiehiä JHVH:n elopellolle näinä aikoina, että Hänen työnsä ja vaikutuksensa etenee ja sielut pelastuvat kadotukselta.

  Jahushuan Messiaan II tulon ihanasssa odotuksessa valvokaamme ja tehkäämme se työ, joka meidän tulee itsekunkin tehdä, Herrassa, omassa "muurinaukossamme",
  Tirtsa

  VastaaPoista
 2. Eikö vain Tirtsa :))
  Laitoin tämän tänne, koska näin sen itsekin koen, että Jumala puhuu. Ei se suinkaan poista sitä, että meidän pitää evankeliumia levittää, ja se sisäinen palo tulee siinä vaiheessa, kun vastaanottaa Pyhän Hengen.
  Mutta Herran johdatuksessa..ja on turha kuluttaa energiaansa ihmisiin, joita Jumala ei ole valmistellut. Jahve itse kuitenkin tekee kaiken työn, me olemme vain välikappaleita..ja apulaisia, jos sen näin voisi ilmaista ;)
  Ja kun meille itsekullekin on omat tehtävämme, siksihän Herra loi meistä erilaisia, se on suurta ja ihmeellistä rikkautta. Hyvin äkkiä haikaillaan jonkun muun palvelustehtävää, joka itsellemme ei sopisi ollenkaan. Tietysti joskus on vaikea nähdä omia lahjojaan, ja kuitenkin jokaiselle Herra on niitä antanut :))
  Rukoillaan myös kanssasisarille, -veljille johdatusta ja voimia, jotta osaisi käyttää "antennejaan" ja kuunnella Jumalan puhetta, milloin kellekin pitää mitä sanoa. Amen

  VastaaPoista